Skal der være mikrofon?

Det er et spørgsmål, man ofte møder, som komiker. Det står i kontrakten, men er det virkelig nødvendigt?

Som arrangør overvejer du måske at droppe idéen om at skaffe en mikrofon, fordi det er besværligt. Men det er altså en rigtig god idé at tage ud i byen og sikre dig en god mikrofon og et lydanlæg. Det vil både sikre dig et show, hvor komikeren kan lege med sin stemme på en helt anden måde, og så er det også et redskab, der sikrer komikeren en autoritet, som er med til at give showet en god start.

Herudover er det jo ikke altid, at publikum er helt ædru. Så kan man have lyst til at “byde ind” eller råbe op til scenen. Og netop i den situation er mikrofonen et decideret våben, som komikeren kan bruge til at besejre uromagere. Så sørg for at få fundet en mikrofon.

Leder du stadig efter underholdning? Du kan altid booke komiker Pelle Lundberg direkte gennem hans hjemmeside: https://pellelundberg.dk/

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: