Hvor lang tid skal et stand-up show tage?

Mange vil gerne udnytte, at de endelig har muligheden for at booke underholdning og vil derfor gerne booke både 60 og måske endda 90 minutters underholdning. Det er dog meget lang tid! Forestil dig, at din onkel – som du elsker højt – stiller sig op og holder en tale til dit bryllup.. Og så vælger han at tale i en time! Det er simpelthen et spørgsmål om folks koncentrationsevne og at holde et godt tempo. Derfor vil det i langt højere grad være godt for alle at booke en komiker til 20 – 30 minutter. På den måde sikrer man sig et koncentreret og intensivt show.

En halv times stand-up er helt perfekt.
Du kan booke underholdning direkte her: www.pellelundberg.dk/kontakt/
Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: